Preskoči navigacijo

Nadgradite kateri koli KMS

Kompletna rešitev z najsodobnejšo tehnologijo ter zanesljivostjo servisa in podpore iz Renishawa za uporabnike vseh znamk KMS, tudi Hexagon in Zeiss.

Rešitev za vse znamke KMS

Rešitve naknadne vgradnje iz Renishawa dajejo uporabnikom koordinatnih merilnih strojev vseh znamk dostop do najsodobnejše tehnologije ter zanesljivega globalnega servisa in podpore neposredno od proizvajalca.

Operativne koristi, ki se kažejo v povečanju produktivnosti, skrajšanju pretočnih časov kontrole in večji avtomatizaciji merilnih nalog, so zdaj na voljo uporabnikom vseh KMS. Z naknadno vgradnjo lahko uporabniki še naprej uporabljajo svoje osnovne stroje, ki jih nadgradijo s kritičnimi elementi merilnega sistema za bistveno izboljšanje merilno-tehničnih značilnosti.

Izkoristite skriti potencial vaših koordinatnih merilnih strojev

V tej beli knjigi so predstavljene priložnosti za izboljšanje sposobnosti in zmogljivosti obstoječih koordinatnih merilnih strojev z naknadno vgradnjo najsodobnejše programske opreme, krmilnikov in merilnih glav.

  • White paper:  Unlock the hidden potential of your CMMs

    Advances in sensors, metrology software and controller technology now offer the opportunity to transform existing CMMs, providing greater accuracy, faster measurement, more automation and new capabilities, whilst taking full advantage of CAD-driven programming.

Petosni merilni sistemi

Z naknadno vgradnjo so petosni merilni sistemi REVO® in PH20™ dostopni uporabnikom vseh znamk KMS. Petosna tehnologija v nasprotju s konvencionalnimi postopki merjenja na KMS uporablja sinhronizirano gibanje koordinatnega merilnega stroja in osi glave za minimalne dinamične napake stroja pri ultravisokih hitrostih merjenja.

Naknadna vgradnja sistema REVO z akreditacijo po standardu ISO 17025 prinaša do 70-odstotni prihranek pri časih ciklov, brezkontaktno kontrolo in analizo površinske hrapavosti na enem samem KMS.

PH20 prinaša prednosti petosnih meritev v aplikacije merjenja s proženjem dotik, produktivnost pa se običajno poveča za trikrat.

Na voljo pri Renishawu in pri naših certificiranih strokovnjakih za naknadno vgradnjo

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.

Informacije o izdelkih