Preskoči navigacijo

Tehnologije za nastavljanje merilnih glav

Tehnologije za pomoč pri konfiguraciji merilnih glav s proženjem na dotik Renishaw za obdelovalne stroje

Opti-Logic™

Opti-Logic je proces za izmenjavo (pošiljanje in prejemanje) podatkov med novo aplikacijo za pametne telefone Renishaw Probe Setup in merilnim sistemom Renishaw na obdelovalnem stroju s svetlobnimi impulzi.

Aplikacija Probe Setup omogoča ogled in konfiguracijo nastavitev merilne glave ter seznanitev radijske merilne glave z vmesnikom RMI-Q ali RMI-QE. Uporabnik je voden po procesu Opti-Logic s preprostimi meniji in animacijami.

Rešitev Opti-Logic je prijazna do uporabnika ter ponuja znatne koristi, zlasti ko je treba konfigurirati več merilnih glav hkrati.

Tehnologijo Opti-Logic podpira nova serija radijskih merilnih glav za obdelovalne stroje QE.

Trigger Logic™

Trigger Logic je metoda za konfiguracijo merilnih glav za določeno aplikacijo. Trigger Logic se aktivira z vstavitvijo baterije v merilno glavo in s sekvenco odklonov (sprožitev) tipala sistematično vodi uporabnika po različnih menijih in možnostih za konfiguracijo.

Aplikacija Renishaw Probe Setup poenostavlja postopek z jasnimi vizualnimi navodili, ki po korakih vodijo uporabnika skozi proces Trigger Logic.

Trigger Logic je mogoče uporabiti tudi za seznanitev radijske glave z vmesnikom RMI-Q/RMI-QE ali za pregled trenutnih nastavitev merilne glave.

ReniKey

Programska oprema ReniKey je bila zasnovana za poenostavitev procesa seznanitve vmesnika RMI-Q/RMI-QE in radijske merilne glave Renishaw.

Programska oprema ReniKey odpravi potrebo po vnovičnem zagonu obdelovalnega stroja pri seznanitvi radijske merilne glave z vmesnikom ter predstavlja preprosto rešitev za seznanitev več radijskih merilnih glav z enim vmesnikom RMI-Q/RMI-QE.

Programska oprema ReniKey (kataloška št. Renishaw A-5687-5000) je na voljo pri vašem lokalnem zastopništvu za Renishaw. Enotni komplet programske opreme vključuje makro cikle ReniKey, ki so posebej prilagojeni za krmilnike priljubljenih CNC-obdelovalnih strojev.