Preskoči navigacijo

Vpenjala za KMS in merilne sisteme

Z merilnimi vpenjali za koordinatne merilne stroje (KMS) in merilni sistem Equator™ lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in točnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal za vaše komponente.

Vpenjala za KMS in merilni sistem Equator™

Pritrdite dele pred meritvami z našimi modularnimi vpenjali za KMS in merilne sisteme

Vpenjala za KMS

Z našimi komponentami lahko na merilno posteljo pritrdite dele praktično poljubne velikosti, oblike ali materiala. Naš obsežni program merilnih vpenjal za KMS in merilni sistem Equator vključuje veliko izbiro osnovnih plošč v standardnih velikostih ter obširno paleto komponent z navojnimi fitingi M4, M6, M8 ali 1/4-20.

Pri kontroli delov v letalski in vesoljski industriji, avtomobilski industriji, elektroniki, proizvodnji medicinskih pripomočkov ali v drugih panogah – Renishaw vam lahko ponudi kompletno rešitev za vpenjanje vsakega obdelovanca, ne glede na njegovo velikost, obliko ali material.

Kako naročiti

V naši spletni trgovini lahko naročate 24 ur na dan. Nakupujte prek spleta in izkoristite hitro dostavo naših modularnih vpenjal za KMS in merilne sisteme.


Spletni nakup

Posezite po maksimalni produktivnosti kontrole in ostanite prilagodljivi

Obdelovance lahko za skrajšanje neproduktivnega časa priprave in ohranitev prilagodljivosti pri vpenjanju pritrdite na osnovno ploščo še pred namestitvijo na KMS, sistem strojnega vida ali merilni sistem Equator. Vpeti obdelovanec lahko preprosto naložite na sistem za kontrolo tik pred meritvami.

Čas priprave lahko skrajšate na minimum tudi tako, da merilni prostor na KMS zapolnite z več vpetimi deli. Te merjence na postelji KMS lahko nato premerite v eni seriji, ne da bi morali ustavljati in ponovno začenjati merilni cikel za nalaganje več vpetih obdelovancev.

Vpenjala za KMS
Sestav vpenjal za KMS
Dokončan sestav vpenjal za KMS

Obsežen program komponent
Z našimi modularnimi vpenjali za KMS lahko pritrdite dele praktično poljubne oblike, velikosti ali materiala. Osnovne plošče in komponente so standardno na voljo z metričnimi navoji M4, M6 ali M8 oz. z imperialnim navojem 1/4-20.

S ponudbo vpenjalnih rešitev iz naše spletne trgovine lahko svojo zbirko vpenjal po potrebi tudi kadar koli razširite.

Ponovljivost priprave
Nespremenljiva konfiguracija vpenjal je pomembna za zagotavljanje ponovljivosti kontrole, saj odpravlja variabilnost v procesu. Različne konfiguracije je mogoče točno dokumentirati in jih ponoviti z našimi osnovnimi ploščami z alfanumeričnimi oznakami ter z označenimi vpenjalnimi komponentami.

Hitra montaža
Vpenjalne rešitve lahko sestavite zelo hitro za povečanje produktivnosti in odpravo zastojev v kontroli. Vse komponente se zategnejo ročno in ne zahtevajo posebnih orodij.

Obstojnost proti obrabi brez primere
Naše komponente iz toplotno obdelanega jekla in trdo eloksirane osnovne plošče imajo gladko površino, ki je obstojna proti praskam.

Z našimi modularnimi vpenjali in vpenjali po meri lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal. Vpenjala Renishaw so popolna rešitev za vaše potrebe na področju vpenjanja.

Sistemi vodil QuickLoad™ za KMS

Sistem vodil Renishaw QuickLoad poveča produktivnost kontrole na KMS, skrajša čas priprave in izboljša ponovljivost. Z našimi modularnimi vpenjali in vpenjali po meri lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal.

Nameščanje in odstranjevanje vpetih obdelovancev na KMS postaneta s sistemom vodil QuickLoad hitra in preprosta. Na vsako stran vodil QuickLoad lahko postavite tudi več plošč in tako v celoti izkoristite posteljo svojega KMS.

Vodilo in plošče Renishaw QuickLoad
Vodilo in plošče Renishaw QuickLoad
Vodila in plošče Renishaw QuickLoad

Hitro nalaganje delov
Z vodili QuickLoad lahko skrajšate čas, ki ga porabite za pritrjevanje vpetih delov na posteljo KMS. Posebne osnovne plošče QuickLoad lahko postavite na eno ali drugo stran vodil QuickLoad z magneti za hitro pritrditev in pozicionirnimi čepi. Zasnova omogoča hitro namestitev in odstranitev plošč za skrajšanje neproduktivnega časa priprave in maksimalno produktivnost.

Zapolnite posteljo KMS
Vodila QuickLoad lahko pozicionirate in pritrdite na levi ali desni strani oz. na sredini granitne mize KMS, kakor tudi na obstoječo modularno osnovno ploščo. Naložite več plošč v različnih konfiguracijah na eni ali na obeh straneh vodil QuickLoad ter zapolnite posteljo KMS z vpetimi obdelovanci. Z maksimalnim izkoristkom merilnega prostora si tako skrajšate čas priprave in izboljšate produktivnost KMS.

Alfanumerične oznake
Dokumentiranje konfiguracije vpenjal je preprosto, saj ima vsaka osnovna plošča QuickLoad mrežo z alfanumeričnimi oznakami, na vsaki vpenjalni komponenti pa je jasno označena tudi kataloška številka dela.

Združljivost s sistemom FixtureBuilder
Programsko opremo FixtureBuilder je mogoče uporabiti za načrtovanje in dokumentiranje konfiguracij vodil QuickLoad ter konfiguracij modularnih vpenjal. Konfiguracije je mogoče tudi zlahka ponoviti z navodili za sestavljanje.

Modularne vpenjalne komponente
Sistem vodil QuickLoad omogoča uporabo ponudbe modularnih vpenjal iz Renishawa. V spletni trgovini so vam na voljo najrazličnejše vpenjalne komponente z navoji M4, M6, M8 ali 1/4-20.

Robustne osnovne plošče
Sistem vodil QuickLoad se izkaže v kombinaciji z vodilnimi aluminijastimi osnovnimi ploščami Renishaw QuickLoad™ s trdo anodno prevleko, ki so na voljo z navojem M6. Izvedbe z navoji M4, M8 ali 1/4-20 so na voljo po naročilu.

Vpenjala za merilni sistem Equator™

Naša vpenjala za sistem Equator imajo posebej zasnovane osnovne plošče s tritočkovnim kinematičnim sistemom za hitro nameščanje in odstranjevanje s stroja. Oblikovna zveza osnovne plošče zagotavlja ponovljiv položaj in varno pritrditev vsakega vpenjala za hitro menjavanje delov na Equatorju v le nekaj sekundah.

Z uporabo vpenjal za Renishaw Equator lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi, ponovljivimi in preprosto sestavljivimi konfiguracijami vpenjal:

Osnovne plošče imajo alfanumerične oznake za hitro in točno dokumentiranje in ponavljanje konfiguracij.
Vse komponente se zategnejo ročno in ne zahtevajo posebnih orodij.
Vpenjalne komponente lahko preprosto pozicionirate za minimalen stik z delom in njegovo okolico, tako da ne ovirajo poti merilne glave pri kontroli vseh podrobnosti na merjencu.

Na voljo so osnovne plošče z navojnimi luknjami velikosti M4, M6, M8 oz. 1/4-20 iz litega aluminija s trdo anodno prevleko za obstojnost proti obrabi in praskam.

Če želite naročiti vpenjala za sistem Equator po meri, nam pošljite enega od spodnjih obrazcev za naročilo po meri ali se obrnite na vaše lokalno zastopništvo.

Delovni prostor sistema Equator™ od blizu

Spletna trgovina

Obiščite spletno trgovino Renishaw ter naročite vodila QuickLoad™ ali vpenjala za Equator.

Spletni nakup

Dodatni viri

 

Povežite se z našimi komercialisti

Stopite v stik z lokalnim zastopništvom za več informacij in za pogovor s strokovnjakom.