Preskoči navigacijo

Set and Inspect

Popolna integracija z množico CNC-krmilnikov za obdelovalne stroje.

Preprosta, intuitivna in zmogljiva

Set and Inspect je preprosta in intuitivna merilna aplikacija za stroje, namenjena tistim uporabnikom, ki potrebujejo preprosto merilno rešitev. Aplikacija Set and Inspect je idealna za uporabnike, ki se šele seznanjajo z uporabo merilnih sistemov ali imajo omejeno poznavanje strojne kode, obenem pa ponuja operativne koristi tudi za bolj izkušene uporabnike. Aplikacija se namesti v CNC-krmilnik z operacijskim sistemom Windows® ali v tablico Windows, ki je s krmilnikom povezana prek Etherneta.

Pomembno zmanjšanje napak pri vnosu podatkov in skrajšanje časa za programiranje

Minimalne potrebe po šolanju – Set and Inspect zagotavlja podporo za cikle za nastavljanje delov, kontrolo in nastavljanje orodja.

Enostavna uporaba

Upravljanje je tako preprosto, da uporabniki potrebujejo le minimalno usposabljanje in produktno dokumentacijo. Ker lahko takoj začnejo z delom, je aplikacija idealna za uporabnike, ki imajo le malo ali nobenih izkušenj z merilnimi sistemi oz. s strojno kodo.

Uporabnik preprosto ročno nastavi položaj merilne glave, izbere merilni cikel v meniju in izpolni vnosna polja. Aplikacija nato poskrbi za vse ostalo ter samodejno pripravi strojno kodo za merilni cikel in jo naloži v krmilnik. Na ta način se bistveno zmanjša število napak pri vnosu podatkov in se skrajša čas programiranja.

Funkcija Program builder pomaga uporabnikom pri hitrejšem ustvarjanju zahtevnih merilnih rutin, ki jih je mogoče vdelati v avtomatiziran proizvodni proces. Set and Inspect v kombinaciji z dopolnilno aplikacijo Reporter zagotavlja uporabnikom takojšnji dostop do rezultatov meritev komponent in orodja za ogled na stroju ali drugje.

Fleksibilnost in prilagodljivost

Set and Inspect je inovativna aplikacija za obdelovalne stroje, ki podpira nastavljanje delov, kontrolo delov ter kontaktne in brezkontaktne cikle za nastavljanje orodij. Aplikacija je idealna tako za uporabnike brez predhodnih izkušenj z merilnimi sistemi kakor tudi za obstoječe uporabnike merilnih glav, ki si želijo poenostavitve in osvežitve svojega merilnega sistema.

Aplikacijo Set and Inspect je mogoče integrirati z različnimi CNC-krmilniki. Če krmilnik obdelovalnega stroja ne uporablja operacijskega sistema Windows, je aplikacijo Set and Inspect mogoče namestiti tudi na tablico z operacijskim sistemom Windows in jo s krmilnikom povezati prek Etherneta.

Set and Inspect prinaša izboljšave v proizvodni proces

Izvedite, kako so kupci z našimi aplikacijami za obdelovalne stroje poenostavili svoje proizvodne procese.

Pri snovanju novega krmilnika Hartrol Plus je bila v ospredju preprosta uporaba naših strojev. Set and Inspect je idealen pomočnik, saj lahko operaterji z njegovim grafičnim uporabniškim vmesnikom zlahka programirajo merilne rutine obdelovalnega stroja.

Hartford (Tajvan)

Prenosi videoposnetkov

Več informacij