Preskoči navigacijo

Servis in popravilo laserskih dajalnikov

Servis in popravila

Preden nam pošljete katero koli enoto v popravilo ali zamenjavo, se obrnite na našo tehnično podporo za laserske dajalnike. Da bi delo vašega podjetja potekalo brez prekinitev, si morebitne težave vedno prizadevamo najprej rešiti prek telefona ali elektronske pošte in šele nato presodimo, ali je enoto treba poslati na Renishaw.

Renishaw ponuja zaokroženo paleto storitev, ki vam bodo pomagale zagotoviti trajno zmogljivost ter skladnost z zahtevami zagotavljanja kakovosti in poslovnimi zahtevami. Vsa popravila laserskih dajalnikov izvajajo izkušeni servisni tehniki v našem servisnem centru v Združenem kraljestvu. Poleg standardnih popravil je kot stroškovno učinkovita možnost za več izdelkov na voljo tudi takojšnja zamenjava s predhodno popravljenimi enotami (RBE – Repair by Exchange).

Pospešeno popravilo z zamenjavo

S to storitvijo vam dobavimo nadomestni izdelek, ki je ‘kot nov’. To preprosta možnost vam lahko skrajša prekinitve v obratovanju zaradi odpovedi opreme med delovanjem. Če jo želite izkoristiti, preprosto pokličite lokalno zastopništvo za Renishaw ter povejte številko naročilnice in serijsko številko vašega sistema, da vam bomo lahko poslali zamenjavo. Uradno naročilnico in pokvarjeno enoto čim prej pošljite na Renishaw.

Servisna storitev RBE omogoča obstoječim uporabnikom zamenjavo pokvarjenih izdelkov z manjšimi stroški in krajšimi prekinitvami obratovanja, obenem pa ohranja integriteto proizvodnega procesa.