Preskoči navigacijo

REVO RSP3-6: skenirna merilna glava s povečanim dosegom

Dolgi podaljški v kombinaciji s petosnim gibanjem za boljši dostop do merjenca in možnost menjavanja merilnih glav za večjo fleksibilnost.

Glava RSP3-6 izkorišča kombinacijo dolgih podaljškov in petosnega gibanja sistema REVO za izboljšane zmožnosti dostopa in kontrole značilnosti globoko v izvrtinah. Zato je idealna za kontrolo velikih delov kot so bloki motorjev, za težko gradbeno mehanizacijo, v rudarstvu, avtomobilski in obrambni industriji.

Na voljo je serija držal tipal za uporabo glave RSP3-6 z ravnimi in zglobnimi podaljški, glava pa je primerna tako za 3D-aplikacije s proženjem na dotik kakor tudi za 2D-skeniranje. Glava je samodejno izmenljiva z vsemi ostalimi merilnimi glavami sistema REVO. Uporabnik lahko zahvaljujoč tej fleksibilnosti vedno izbere optimalno orodje za kontrolo najrazličnejših značilnosti na enem samem KMS.

Doseg

Na voljo so ravni podaljški do dolžine 800 mm in zglobni podaljški do dolžine 600 mm, merjeno od središča vrtenja osi A sistema REVO.

Točnost

Značilna napaka oblike (filtrirana) pri skeniranju 50 mm obročnega merila s hitrostjo 5 do 10 mm/s je manjša od 10 µm, napaka premera je manjša od 5 µm. Značilna napaka oblike oz. premera pri kontroli enakega obročnega merila z dotičnimi meritvami je 3 µm.

Družinsko drevo RSP3-6

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.

Videoposnetki