Preskoči navigacijo

Odziven servis in podpora

Storitev Renishaw se ne konča po opravljeni instalaciji izdelka.

Hiter servis in podpora

inženir za naknadno vgradnjo

Renishaw se zaveda, da uporabniki koordinatnih merilnih strojev zahtevajo visoko stopnjo razpoložljivosti svojih strojev, zato sta odziven servis in strokovna podpora ključnega pomena. Za vse elemente sistema, vključno s krmilniki UCC, je na voljo storitev zamenjave s predhodno pripravljenimi enotami (RBE) iz lokalnih zalog.

Na spletnem mestu podpore za KMS smo za vas pripravili vrsto spletnih virov, med drugim teme pomoči, ki jih lahko preiskujete, strani z dobrimi praksami, programske posodobitve in možnost oddaje zahtevkov za podporo.

Izobraževalni tečaji, s katerimi se usposobite za uporabo merilne programske opreme MODUS™ in odkrijete polni potencial svojega sistema.

Naši izobraževalni tečaji gradijo na dobrih praksah in industrijskih standardih ter vas bodo usposobili za uporabo, vzdrževanje in aplikacije z merilno programsko opremo MODUS.

Naš modularni program izobraževanj ponuja kombinacijo praktičnih vaj in teoretičnih aktivnosti, ki je primerna za vse načine učenja in zagotavlja trdne temelje za razvoj vašega strokovnega znanja.

Za stalno strokovno izpopolnjevanje in razvoj kompetenc smo pripravili tečaje na osnovni in napredni ravni, kakor tudi tečaje za posebne aplikacije.

Vzdrževalne pogodbe

Renishaw je za uporabnike storitev naknadne vgradnje pripravil fleksibilno ponudbo vzdrževalnih pogodb, ki vključuje:

  • vzdrževanje programske opreme
  • obiske na lokaciji uporabnika za umerjanje, preventivno vzdrževanje in pomoč v sili
  • podporo zunaj delovnega časa
  • dopolnilno usposabljanje za uporabo programske opreme

Vsaka pogodba je pripravljena po meri in vključuje kombinacijo storitev za vaše potrebe, pri čemer se neporabljeni dnevi prenesejo v naslednje obdobje.

Izkoristite skriti potencial vaših koordinatnih merilnih strojev

V tej beli knjigi so predstavljene priložnosti za izboljšanje sposobnosti in zmogljivosti obstoječih koordinatnih merilnih strojev z naknadno vgradnjo najsodobnejše programske opreme, krmilnikov in merilnih glav.

  • White paper:  Unlock the hidden potential of your CMMs

    Advances in sensors, metrology software and controller technology now offer the opportunity to transform existing CMMs, providing greater accuracy, faster measurement, more automation and new capabilities, whilst taking full advantage of CAD-driven programming.

Na voljo pri Renishawu in pri naših certificiranih strokovnjakih za naknadno vgradnjo

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.

Informacije o izdelkih