Preskoči navigacijo

Ramanski izdelki za prvo vgradnjo

Renishaw poleg sistemov za končne uporabnike proizvaja tudi ramanske izdelke za prvo vgradnjo za OEM-e (proizvajalce originalne opreme).

Proizvajalcem in distributerjem originalne opreme lahko svetujemo v zvezi z integracijo izdelkov in dodajanjem zmožnosti ramanske analize, s katerimi lahko razrešite probleme svojih kupcev.

Renishaw se veseli poizvedb tako od podjetij, ki potrebujejo rešitve za prvo vgradnjo na določenem področju, kakor tudi od ponudnikov instrumentov, ki iščejo nove kanale.

Stik z nami

Primer rešitve za proizvajalce originalne opreme: Namizni ramanski sistem serije RA800

RA800 je prilagodljiva in visokozmogljiva instrumentalna platforma. Renishaw jo lahko prilagodi v namensko rešitev za kemijsko in materialno analizo na najrazličnejših področjih.

Ramanski sistem SA1000 za OEM

Enostavna uporaba

Serija RA800 je zaradi svoje enostavnosti in preproste uporabe idealna za rutinsko uporabo v laboratorijih ter na oziroma v bližini proizvodnih linij. Serija je zasnovana posebej za uporabnike, ki še nimajo izkušenj z ramansko spektroskopijo ali s podobnimi tehnikami.
SA1000_OEM_Raman_System

Konfiguracije po meri

Renishaw lahko konfigurira ramanske analizatorje RA800 v različnih izvedbah, ki se razlikujejo v vzbujevalni valovni dolžini, spektralnem pokritju, rokovanju z vzorci in programski opremi. Sistem je tako optimiziran za potrebe vaših kupcev.
Ramanski posnetek biokemične snovi

Analiza vzorcev

Hitro zajemanje ramanskih posnetkov in spektrov v povezavi s samodejno obdelavo in analizo podatkov poskrbi za to, da vaši uporabniki hitro pridejo do rezultatov. Identificirate lahko neznane snovi, kvantificirate deleže sestavin v zmeseh in določite velikost delcev.

Ali želite izvedeti več?

Vaše lokalno predstavništvo vam bo z veseljem pomagalo pri vaši poizvedbi.
Izpolnite obrazec ali pa nam pošljite e-poštno sporočilo.

Stik z nami

Prejemajte zadnje novice

Ostanite na tekočem z zadnjimi novicami, spletnimi seminarji, dodatnimi informacijami v zvezi z uporabo in predstavitvami novih izdelkov, ki jih dostavimo v vaš e-poštni predal.

Naroči se