Preskoči navigacijo

Ramanski izdelki

Znanstveniki in inženirji izberejo Renishaw za svojega partnerja zaradi visoke kakovosti izdelkov in inovativnih tehnologij, ki dajejo najboljše rezultate. Raziščite našo ponudbo instrumentov in izberite najboljši ramanski spektrometer za svoje potrebe na področju analize.

Ramanski instrumenti

Analiza podatkov mikroskopa inVia

Konfokalni ramanski mikroskop InVia™

Naš raziskovalni ramanski mikroskop InVia je rezultat več kot dveh desetletij snovanja, razvoja in izpopolnjevanja, zato vam ponuja najboljše rezultate v najkrajšem času. Odkrijte, kako lahko konfigurirate mikroskop inVia tudi za najzahtevnejše ramanske meritve.

Ramanski mikroskop InVia

Zajem podatkov na ramanskem vmesniku inLux za SEM

SEM/ramanski vmesnik inLux™

SEM/ramanski vmesnik inLux prinaša funkcionalnost visokokakovostne ramanske analize v komoro vašega vrstičnega elektronskega mikroskopa. Zdaj lahko kar med snemanjem v vrstičnem elektronskem mikroskopu posnamete ramanske spektre, iz katerih nastanejo posnetki v dveh ali treh razsežnostih.

Vmesnik inLux

Ramanski analizator Virsa s sondo

Ramanski analizator Virsa™

Ramanski analizator Virsa je prenosljiv sistem s sondami, ki so povezane z optičnim vlaknom. Primeren je za mikroskopsko ramansko analizo in za analize razsutega materiala. Analizator Virsa prinaša moč raziskovalne ramanske spektroskopije k velikim oz. nepremičnim vzorcem in situ.

Ramanski analizator Virsa

Virsa s sondo

Ramanski analizator Virsa™ za biološke procese

Analizator Virsa je idealen za stalni monitoring bioloških procesov. Izvedite, kako vam lahko ramanska analiza z instrumentom Virsa pomaga pri uvedbi smernic za procesno-analitično tehnologijo (PAT) ameriške agencije FDA.

Analizator Virsa za biološke procese

Farmacevtski ramanski analizator RA802

Farmacevtski analizator RA802

Farmacevtski analizator RA802 je zasnovan posebej za farmacevtsko industrijo, gre pa za visokoproduktiven ramanski spektrometer, ki zagotavlja bogate kemijske informacije in je obenem preprost za uporabo.

Farmacevtski analizator RA802

Biološki ramanski analizator RA816

Biološki analizator RA816

Biološki analizator RA816 za biološke in klinične laboratorije omogoča identifikacijo in vrednotenje biokemičnih sprememb, povezanih z začetkom in napredovanjem bolezni.

Biološki analizator RA816


Spletni seminar: Izbira ramanskega spektrometra

Poučite se, kaj pomeni dober ramanski instrument. Naši strokovnjaki za ramansko spektroskopijo vam bodo to demonstrirali na konfokalnem ramanskem mikroskopu inVia™.

Želim si ogledati zdaj

 

Dodatne informacije

Roka nastavlja ramanski mikroskop

Pribor

Ponujamo vam bogato paleto dodatne opreme, s katero lahko prilagodite ramanske meritve svojim eksperimentalnim potrebam.



Pribor

Virsa in grafen raman

Programska oprema

Programska oprema Renishaw WiRE™ upravlja naše popolnoma avtomatizirane ramanske instrumente, vključuje pa tudi zmogljive pakete za obdelavo podatkov in analitiko.

Programska oprema za ramansko spektroskopijo

Ramanski posnetek kreme za britje

Ključne tehnologije

V naših izdelkih za spektroskopijo je vgrajenih veliko patentiranih inovacij. Odkrijte ključne tehnologije, ki so vgrajene v naših ramanskih sistemih.



Ključne tehnologije

Ali želite izvedeti več?

Na vašo poizvedbo bodo odgovorili v našem lokalnem predstavništvu. Spodnja povezava vas vodi do kontaktnih podatkov in obrazcev za oddajo poizvedbe:


Stik z nami

Prejemajte zadnje novice

Ostanite na tekočem z zadnjimi novicami, spletnimi seminarji, dodatnimi informacijami v zvezi z uporabo in predstavitvami novih izdelkov, ki jih dostavimo v vaš e-poštni predal.




Naroči se