Preskoči navigacijo

Programska oprema

Merilna programska oprema Equator™ za operaterje v delavnicah, inženirje CNC-programerje in integratorje sistemov za avtomatizacijo.

Enostavno upravljanje, enostavno programiranje

Sistemi Equator so na voljo z dvema izvedenkama programske opreme: programirljivo različico za proizvodne inženirje, ki omogoča ustvarjanje programov DMIS, in cenejšim delavniškim sistemom, ki operaterjem omogoča izvajanje programov, ne pa tudi uveljavljanja sprememb.

Operaterji v delavnici lahko izbirajo in izvajajo programe z do uporabnika prijaznim vmesnikom Renishaw Organiser, ki je na voljo pri vseh merilnih sistemih Equator. Sistemi Equator ponujajo različne možnosti poročanja: preprosto odločanje o ustreznosti/neustreznosti merjencev, podrobnejši pregled v Process Monitorju ali samodejni zajem podatkov za posodabljanje odmikov obdelovalnih strojev. Avtomatizirane celice lahko preprosto konfigurirate s programsko opremo za avtomatizacijo EZ-IO.

Licenciranje

Licenca za uporabo krmilnika Equator je shranjena na strojnem ključu, s katerim lahko delavniški sistem nadgradite v programirljiv sistem. Proizvodnim inženirjem je tako na voljo fleksibilnost za aktiviranje polne funkcionalnosti programiranja v delavnici, obenem pa ohranijo nadzor nad uporabo sistema.