Preskoči navigacijo

Podpora za programsko opremo FixtureBuilder

Naša programska oprema za 3D-modeliranje je namenjena ustvarjanju konfiguracij vpenjal. Učenje za uporabo programske opreme FixtureBuilder še nikoli ni bilo tako preprosto z našo podporo in videoposnetki, ki vas vodijo po korakih.

Brezplačen preizkus programske opreme FixtureBuilder

Renishaw trenutno ponuja odlično priložnost za preizkus programske opreme FixtureBuilder. Inovativna programska oprema optimizira proces načrtovanja in gradnje vpenjal.

Posebna ponudba je na voljo kupcem, ki naročijo našo merilno mizo ali kompleta vpenjal B in C oz. oddajo naročilo z določeno vrednostjo. Če želite preveriti, ali ste upravičeni do posebne ponudbe, se obrnite na lokalne komercialiste.

Ta ponudba omogoča kupcem, da se seznanijo s praktično in učinkovito programsko opremo FixtureBuilder ter izboljšajo svoje merilne procese in produktivnost.

Prenos programske opreme

Za 12-mesečno naročnino ali 30-dnevni preizkus začnite s prenosom programske opreme FixtureBuilder.

Pridobite dostop do široke palete funkcij, ki vam poenostavijo potek dela in prihranijo čas.

Prenos in namestitev programske opreme FixtureBuilder še nikoli nista bila tako enostavna.

Prenos in aktivacija programske opreme FixtureBuilder

FixtureBuilder 8.1 grafične ikone

1. Prejmite svojo naročnino

2. Namestite FixtureBuilder 8.1

3. Vnesite aktivacijsko kodo

4. Začnite z vpenjanjem obdelovancev

Kako namestiti FixtureBuilder

Oglejte si spodnji video in se seznanite z namestitvijo naše programske opreme.

Usposabljanje za FixtureBuilder

Oglejte si serijo naših videoposnetkov za usposabljanje, med drugim tudi vodič po korakih, ki ga je pripravil naš strokovnjak za vpenjala. V teh videoposnetkih so predstavljene glavne in enostavne funkcije.

Z našimi modularnimi vpenjali in vpenjali po meri lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal. Vpenjala Renishaw so popolna rešitev za vaše potrebe na področju vpenjanja.

Nadaljnje izobraževanje in podpora

Ali želite bolje spoznati FixtureBuilder? Naša ekipa strokovnjakov za vpenjala vam lahko ponudi usposabljanje in podporo. Stopite v stik z nami, zaprosite za podporo in dogovorili se bomo za termin.

Stik z nami

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Ali se licence lahko prenašajo med osebnimi računalniki?

Za prenos licence na drug osebni računalnik je potrebna internetna povezava. Na starem osebnem računalniku zaženite orodje za upravljanje licenc, izberite »Remove licenses« (odstrani licence), kliknite »Next« (naprej) in odgovorite na vprašanja z »Yes« (ter shranite datoteko). Na novem osebnem računalniku nato zaženite orodje za upravljanje licenc in izberite »Activate a software license« (aktiviraj programsko licenco). Vnesite serijsko številko in kodo za aktivacijo licence.

Kako lahko pridobimo CAD-model obdelovanca?

1) Odprite FixtureBuilder

2) Potegnite in spustite ustrezen izdelek v sceno FixtureBuilder

3) Kliknite »Export part« (izvozi del)

4) Izberite želeni format, preimenujte datoteko in kliknite »Save« (shrani).

Ali lahko ustvarimo komponento po meri?

Za to boste potrebovali dodaten dostop in usposabljanje. Prosimo, pošljite elektronsko sporočilo na naslov FixtureBuildersupport@renishaw.com in pomagali vam bomo.

Kaj je »način za velike sestave«?

Način za velike sestave je način samo za ogledovanje (brez urejanja oblik), ki je lažji in hitrejši za ogled velikih datotek/sestavov. Privzeto je nastavljen na 5000 delov, lahko pa ga izključite ali uredite v meniju Options (možnosti).

Dodatni viri

Povežite se z našimi komercialisti

Stopite v stik z lokalnim zastopništvom za več informacij in za pogovor s strokovnjakom.