Preskoči navigacijo

Novi sistem vodil QuickLoad™ izboljšuje hitrost, produktivnost in natančnost pri kontroli delov

četrtek, 14. februar 2019

Renishaw z zadovoljstvom predstavlja sistem vodil QuickLoad™, s katerim širi svojo ponudbo vpenjal za merilno tehniko. Sistem vodil QuickLoad je bil razvit za uporabo na koordinatnih merilnih strojih in zagotavlja zanesljivo pozicioniranje merjencev v kombinaciji z osnovnimi ploščami QuickLoad, ki se pozicionirajo na eno ali drugo stran vodil z magneti za hitro pritrditev in pozicionirnimi čepi. Vodila in plošče so izmenljivi, kontrola in odvzemanje merjencev pa zato potekata kar se da hitro.

Sistem vodil QuickLoad se pridružuje družini obstoječih izdelkov QuickLoad, v katero spada tudi serija vogalov QuickLoad (QLC) za aplikacije strojnega vida, zasnovanih za enostavnejše in hitrejše vpenjanje brez napak. Plošče QuickLoad so Renishawove vodilne aluminijaste osnovne plošče s trdo anodno prevleko in alfanumeričnimi oznakami. Standardna velikost navojev je M6, dimenzije M4, M8 in ¼-20 pa so na voljo po naročilu. Alfanumerične plošče v kombinaciji z obsežnim programom označenih modularnih vpenjalnih komponent in programsko opremo FixtureBuilder zagotavljajo ponovljivost priprave merjencev. Delo s sistemom vodil QuickLoad je hitro, preprosto in ponovljivo. Uporabnik lahko z njim pripravi dele za kontrolo na različnih ploščah, ki jih učinkovito razporedi ob vodilih za največjo produktivnost.

Za več informacij o sistemu vodil QuickLoad obiščite www.renishaw.si/quickloadrail

Poglej video

Prenosi

Za več slik, filmov, osebno izkaznico podjetja ali dodatne informacije o Renishawu in njegovih izdelkih obiščite naše Medijsko središče.