Preskoči navigacijo

Krmilniki

Univerzalni krmilniki za koordinatne merilne stroje Renishaw UCC so srce vseh rešitev za naknadno vgradnjo za KMS iz Renishawa, zagotavljajo pa natančno krmiljenje gibanj stroja, povezavo z vsemi merilnimi sistemi Renishaw in komunikacijo z merilno programsko opremo.

UCC S3 in SPA3 z MCU5

Fleksibilni krmilniki Renishaw UCC imajo vgrajene napredne algoritme za merjenje s proženjem na dotik in skeniranje, ki omogočajo hitro, natančno in adaptivno merjenje izdelkov.

UCC je ključna komponenta revolucionarne tehnologije petosnega skeniranja iz Renishawa, ki sinhronizira gibanje stroja in osi glave in s tem zmanjšuje dinamične napake v delovanju KMS pri ultravisokih hitrostih skeniranja na minimum.

Univerzalni krmilnik za KMS Renishaw UCC v kombinaciji s servoojačevalnikom Renishaw omogoča natančno krmiljenje sočasnega gibanja petih osi na strojih vseh velikosti, podpira pa tudi vrtljive mize. Krmilnik ima tudi vlogo enotnega vmesnika za povezovanje z vsemi merilnimi sistemi Renishaw in lahko zajema podatke o površinah s hitrostjo do 4.000 točk na sekundo.

Univerzalno krmiljenje

Logotip I++ DME

Dovršeno določanje virov napak stroja je odprtega formata, da lahko uporabniki sami izvajajo ponovno umerjanje. Na voljo je tudi kompenzacija temperature. Krmilniki so tudi združljivi s protokolom I++ DME, ki daje uporabnikom svobodo izbire katerek oli merilne programske opreme z odjemalcem I++ DME.

  • Polna podpora za vse merilne sisteme Renishaw
  • Združljivost z I++ DME
  • Dolgoročna varnost - tudi prihodnji merilni sistemi iz Renishawa bodo podpirali integracijo s krmilniki UCC

Celostni nadzor delovanja KMS

Krmilniki UCC lahko delujejo v načinu merjenja s proženjem na dotik ali v načinu polnega skeniranja. Krmilijo lahko vse standardne merilne sisteme s proženjem na dotik in skenirne sisteme Renishaw, kot tudi menjavo tipal.

Prihodnost na vaši strani

Nadgradnja strojne in programske opreme je preprosta, saj so funkcijske razširitve na voljo po elektronski pošti ali telefonu. Programska oprema za krmiljenje, ki se naloži ob zagonu, omogoča enostaven prenos kasnejših programskih izboljšav.

Vse nove merilne glave in moduli bodo na voljo z vmesnikom za povezavo s krmilnikom in vso pripadajočo programsko opremo za umerjanje in nastavljanje.

Naknadna vgradnja UCC

Renishaw je sklenil tehnično partnerstvo z nekaterimi vodilnimi ponudniki programske opreme in naknadne vgradnje. Skupaj smo razvili zmogljive rešitve za naknadno vgradnjo v KMS, ki slonijo na krmilnikih Renishaw UCC.

Izkoristite skriti potencial vaših koordinatnih merilnih strojev

V tej beli knjigi so predstavljene priložnosti za izboljšanje sposobnosti in zmogljivosti obstoječih koordinatnih merilnih strojev z naknadno vgradnjo najsodobnejše programske opreme, krmilnikov in merilnih glav.

  • White paper:  Unlock the hidden potential of your CMMs

    Advances in sensors, metrology software and controller technology now offer the opportunity to transform existing CMMs, providing greater accuracy, faster measurement, more automation and new capabilities, whilst taking full advantage of CAD-driven programming.