Preskoči navigacijo

Izdelki in programska oprema za industrijsko avtomatizacijo

Odkrijte, kako lahko s ponudbo izdelkov in programske opreme za avtomatizacijo procesov iz Renishawa izkoristite polni potencial svojih robotov.

Renishaw v industriji robotike

Ustvarili smo serijo izdelkov RCS, s katero postane namestitev robotov dosledna, preprosta, hitra in sledljiva. Serija temelji na uveljavljeni in zanesljivi tehnologiji iz Renishawa.

Namenjena je za trg industrijske avtomatizacije. Na voljo sta dve možnosti: prenosljivi »kompleti orodij« in izdelki za trajno vgradnjo v proces. Ti izdelki poenostavijo pripravo robotov, kontrolo stanja in ponovno vzpostavitev delovanja robotskih aplikacij.

Serija izdelkov RCS deluje v kombinaciji z našo programsko opremo za robotiko RCS Software Suite in podpira robote različnih proizvajalcev.

Kateri izdelek je najprimernejši za vaše potrebe na področju industrijske avtomatizacije?

Kompleti prenosljivih orodij

Izdelki, namenjeni izvajanju vrste nalog na terenu

Renishaw RCS L-90 ballbar


RCS L-90

Izboljšajte točnost robotskega sistema in pospešite prevzem v obratovanje

Z enim samim kompletom ballbar lahko izboljšate točnost robota, pospešite prevzem v obratovanje in spremljate stanje robota s preprostimi rutinami. Ballbar deluje v kombinaciji z zbirko programske opreme za robote RCS Software Suite in intuitivno vodi uporabnika po različnih testih.

Izvedite več o sistemu RCS L-90

Napredni sistem Renishaw RCS T-90 ballbar


RCS T-90

Odkrijte osnovne vzroke pomanjkljive zmogljivosti robotov

Tri naprave ballbar v konfiguraciji trinožnika. Sistem je na voljo kot dodatek za komplet RCS L-90. Namenjen je izvajanju podrobnih preskusov po korakih. Za zbiranje glavnih diagnostičnih informacij uporabite programsko zbirko RCS Software Suite.

Izvedite več o sistemu RCS T-90

Izdelki za vgradnjo v proces

Radijska merilna glava Renishaw RMP40, nastavljalnik orodij, sprejemnik RMI-QE in ožičena merilna glava LP2 za medprocesne meritve na področju industr


Serija RCS P

Zmanjšajte posege in vključite medprocesne meritve v avtomatizacijo

Izdelki za vgradnjo v proces RCS so rešitev za trajno namestitev Renishawove tehnologije v avtomatizirane celice. Oglejte si ponudbo in kako lahko z integracijo teh izdelkov preprosto oblikujete merilnotehnične povratne zanke v celicah.

Odkrijte serijo RCS P

Kaj je industrijska avtomatizacija?

Vloga industrijske avtomatizacije v različnih panogah je vsak dan pomembnejša. Pri avtomatizaciji proizvodnih procesov se uporabljajo robotika, krmilni sistemi in fleksibilne linije. Industrijska avtomatizacija s tem dopolnjuje posege operaterjev pri izboljševanju operativne učinkovitosti in dvigu produktivnosti. Nadzor in vodenje industrijskih procesov sta omogočena z integracijo različnih tehnologij, kot so senzorji, krmilniki, robotika in programska oprema.

Cilji industrijske avtomatizacije so zmanjševanje napak, hitrejša proizvodnja, nižanje stroškov in izboljšanje varnosti. Stroji in sistemi zato delujejo avtonomno z minimalnimi posegi operaterjev. Med primeri aplikacij industrijske avtomatizacije so montažne linije, strega materiala, proizvodni procesi in kontrola kakovosti.

Prijemalo na vrhu robota pobira ohišja dajalnikov Renishaw v industrijski avtomatizirani celici

RCS Software Suite

Za hitro in preprosto izvedbo priprave in diagnostičnih testov uporabite našo do uporabnika prijazno programsko opremo.

Programska oprema vas vodi po procesu priprave in izvedbe diagnostičnih testov

Zbirka programske opreme RCS Software Suite zagotavlja podporo za strojno opremo RCS. Zbirka vključuje specifične teste za RCS L-90, RCS T-90 in serijo RCS P.

Na voljo je tudi brezplačna različica programske opreme za industrijsko avtomatizacijo. Ta zagotavlja podporo za pripravo robotskih sistemov in opredelitev testov. Na voljo je tudi vrsta plačljivih naročniških možnosti za izvajanje testov z izdelki RCS.

Prenos programske opreme RCS Software Suite
Zaslon s prikazom koraka nastavitve okvirja orodja v celici za industrijsko avtomatizacijo v zbirki RCS Software Suite
Oranžna grafika valov iz delcev

Podpora za izdelke in programsko opremo za industrijsko avtomatizacijo

Dokumentacija in video vodiči za izdelke RCS so na voljo na naši namenski strani za podporo.

Podpora za izdelke RCS

 

Povežite se z našimi komercialisti

Izpolnite spodnji obrazec za več informacij in pogovor s strokovnjakom.