Preskoči navigacijo

Glava za strojni vid REVO-2 RVP

Izboljšana produktivnost, visokozmogljive petosne meritve za naloge brezkontaktne kontrole.

Brezkontaktne meritve

Glava RVP z modulom VM10

Brezkontaktna kontrola ima pri nekaterih nalogah jasne prednosti pred tradicionalnimi merilnimi tehnikami z otipavanjem. Za meritve z otipavanjem tako niso primerni npr. tanki pločevinasti deli ali komponente z veliko luknjami, včasih premera le 0,5 mm.

Glava REVO-2 RVP dopolnjuje obstoječe zmogljivosti merjenja s proženjem na dotik, visokohitrostnega skeniranja z otipavanjem in merjenja površinske hrapavosti sistema REVO z brezkontaktno kontrolo ter zagotavlja izjemno izboljšanje produktivnosti in zmogljivosti KMS s petosnim gibanjem in zveznim pozicioniranjem glave REVO-2.

RVP – brezkontaktna glava za strojni vid za REVO-2

Moduli VM10 in VM11 RVP

RVP je merilna komponenta sistema s tipalom CMOS z 1,3 milijona slikovnih pik, globalnim zaklopom in digitalnim signalnim procesorjem. Tipalo CMOS v glavi ujame veliko svetlobe tudi pri kratki osvetlitvi za hitrejši zajem slike in hitrejše meritve.


Sistem RVP ima dva modula za strojni vid z edinstvenimi zmogljivostmi. Med značilnimi aplikacijami modula VM10 je kontrola tankih pločevinastih delov, kot je ohišje zgorevalne komore pri letalskih motorjih, medtem ko modul VM11-2 omogoča kontrolo lasersko izvrtanih hladilnih lukenj v lopaticah in komponentah letalskih motorjev.

Predstavitev delovanja glave RVP

Informacije o izdelkih

  • Flyer:  RVP vision probe for REVO-2 Flyer: RVP vision probe for REVO-2 [en]

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.