Preskoči navigacijo

Predstavite se v študiji primera Renishaw

Študije primerov so odlično sredstvo za vzpostavitev in krepitev blagovne znamke in ugleda pred širšo javnostjo. Če vam je koristila katera od rešitev iz Renishawa in bi želeli deliti svoje izkušnje tudi z drugimi, vas vabimo, da stopite v stik z nami.

Pričevanje uporabnika

Sodelovanje z Renishawom pri pripravi pričujoče študije primera je bila za naš tim Metecno zelo pozitivna izkušnja. Podjetji sta odlično komunicirali in vse je potekalo po načrtovani časovnici, kot jo je predlagal Renishaw, zasluga za to pa gre tudi Renishawovi prilagodljivosti in prijateljskemu pristopu k sodelovanju.

Študija primera je vsebinsko uravnotežena in zelo smo zadovoljni z dobro predstavitvijo obeh podjetij. Gre tudi za odličen primer učinkovitega sodelovanja med malim podjetjem in korporacijo. Veseli nas, da bo ta vplivna študija primera uporabljena za dober namen in bo čim več ljudi izvedelo, da ponosno uporabljamo izdelke vodilnega proizvajalca merilnih sistemov. Dodatno delo, ki je neizogibno povezano s tem, se nam je vsekakor izplačalo in v Renishawovem procesu priprave študije primera ne bi spremenili ničesar. Le želimo si lahko, da bi bilo tako preprosto tudi sodelovanje z drugimi podjetji.

Metecno Oy (Finska)