Preskoči navigacijo

Hibridni ramanski sistemi

Povečajte zmožnosti svojega ramanskega mikroskopa Renishaw tako, da ga povežete z drugimi analitskimi sistemi različnih proizvajalcev.

Za največjo učinkovitost analizirajte vzorec z dvema ali več tehnikami, ne da bi ga morali prestavljati med instrumenti.

S sistemi za korelativno mikroskopijo iz Renishawa boste lahko vedno prepričani, da z obema tehnikama analizirate isto točko.

Stik z nami
Hibridni sistem z ramanskim mikroskopom InVia

SPM/AFM: nanometrska ločljivost

Kombinirajte ramanski mikroskop inVia™ z vrstičnim tipalnim mikroskopom (SPM), kot je mikroskop na atomsko silo (AFM), za preiskovanje kemijskih in strukturnih lastnosti materialov. Dodajte še kemično ločljivost na nanometrski skali s sistemom ramanske spektroskopije z ojačenimi konicami (TERS) in razkrijte dopolnilne informacije, kot so mehanske lastnosti.

Več o tem

Nanoindentacija: merjenje mehanskih lastnosti

Kombinirajte moč ramanskega mikroskopa inVia z meritvami nanoindentacije in poiščite neposredno korelacijo med mehanskimi in tribološkimi lastnostmi ter kemijskimi podatki, kot so kristaliničnost, polimorfizem, faza in napetosti.

Več o tem

Hysitron in ramanski sistem inVia

Preberite članek iz revije Microscopy and Analysis Journal

  • Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings [en]

    A variety of medical implants and microelectrode arrays for electrophysiology are fabricated in thin film and micro technology. To guarantee the quality, proper functionality and safe operation of these devices, analytical techniques to investigate the structure and chemical composition of surfaces and interfaces during the fabrication process and for final quality control are essential.

Ali želite izvedeti več?

Vaše lokalno predstavništvo vam bo z veseljem pomagalo pri vaši poizvedbi.
Izpolnite obrazec ali pa nam pošljite e-poštno sporočilo.

Stik z nami

Prejemajte zadnje novice

Ostanite na tekočem z zadnjimi novicami, spletnimi seminarji, dodatnimi informacijami v zvezi z uporabo in predstavitvami novih izdelkov, ki jih dostavimo v vaš e-poštni predal.

Naroči se