Preskoči navigacijo

Aplikacije za obdelovalne stroje

Zavezali smo se, da bomo za naše kupce razvili serijo aplikacij za obdelovalne stroje, ki bodo še dodatno poenostavile montažo, konfiguracijo, uporabo in vzdrževanje naših sistemov.

Z aplikacijami za pametne telefone so podatki vedno na dosegu roke v preprosti in prikladni obliki. Naše brezplačne aplikacije, ki so na voljo po vsem svetu in v več jezikih, so idealne za nove in manj izkušene uporabnike.

Aplikacije za obdelovalne stroje je mogoče integrirati z različnimi CNC-krmilniki. Aplikacije se namestijo v CNC-krmilnik z operacijskim sistemom Microsoft® Windows® ali v tablico Windows, ki je povezana s krmilnikom prek Etherneta.

Aplikacije za pametne telefone in stroje s svojo intuitivno zasnovo in upravljanjem na dotik prinašajo pomembne koristi za uporabnike merilnih sistemov na obdelovalnih strojih.

Aplikacije za pametne telefone

Mobilna tehnologija v obliki pametnih telefonov in tablic s pripadajočimi aplikacijami se je trdno zasidrala kot del vsakodnevnega življenja. Ker smo prepoznali, kako uporabna je lahko mobilna tehnologija tudi v različnih delovnih okoljih, smo razvili serijo aplikacij za pametne telefone, ki je namenjena uporabnikom naše merilne opreme za obdelovalne stroje.

Logotip aplikacije Trigger Logic



Aplikacija Probe Setup

Aplikacija Probe Setup omogoča uporabnikom poenostavljeno prilagajanje nastavitev merilnih glav Renishaw, ki je hitrejše in enostavnejše kot nastavljanje na podlagi običajnih tiskanih navodil.

Lastnosti in koristi:
  • Primerna za delo z optičnimi in radijskimi merilnimi glavami, vključno s sistemi za nastavljanje orodij
  • Nova tehnologija Opti-Logic™ uporablja svetlobne impulze za izmenjavo nastavitev merilne glave med pametnim telefonom in merilnim sistemom na obdelovalnem stroju, s tem pa poenostavlja postopek konfiguracije.
  • Možnost povezovanja radijskih merilnih glav z ustreznimi vmesniki
  • Dodatno pomoč zagotavljajo besedila pomoči, slike in animacije.
Ikona App store Ikona Google play Na voljo tudi na Kitajskem pri ponudnikih Tencent in Huawei.
GoProbeAppIcon_Android_512x512

Aplikacija GoProbe

V aplikaciji GoProbe lahko ustvarite merilno rutino s par hitrimi dotiki zaslona. Preprosto izberite cikel in izpolnite zahtevane podatke. Rezultat je enovrstični ukaz, ki ga vnesete v CNC-krmilnik.

Lastnosti in koristi:

  • Z nekaj hitrimi dotiki zaslona lahko ustvarite enovrstični ukaz, ki ga uporablja tehnologija GoProbe.
  • Dodatno pomoč zagotavljajo besedila pomoči, slike in animacije.
  • Podpora za veliko CNC-krmilnikov

Ikona App store Ikona Google play
Na voljo tudi na Kitajskem pri ponudnikih Tencent in Huawei.

Logotip aplikacije NC4

Aplikacija NC4

Aplikacija NC4 poenostavlja konfiguracijo in podporo za serijo brezkontaktnih sistemov za nastavljanje orodja NC4. Inženirjem so na enem mestu na dosegu roke vse informacije o vzdrževanju in odpravljanju napak.

Lastnosti in koristi:

  • Navodila za pomoč pri montaži in konfiguraciji sistema NC4
  • Običajna vzdrževalna opravila so prikazana v obliki animacij
  • Jasna navodila za odpravljanje napak po korakih

Ikona App store Ikona Google play
Na voljo tudi na Kitajskem pri ponudnikih Tencent in Huawei.

Ikona aplikacije HP arms

Aplikacija HP arms

HP arms zagotavlja inženirjem interaktivno podporo pri uporabi serije visokonatančnih rok Renishaw za nastavljanje orodja. Aplikacija poenostavlja naloge nastavitve, vzdrževanja in odpravljanja napak z animacijami, ki jim lahko enostavno sledite, in navodili po korakih.

Lastnosti in koristi:

  • Podpora za visokonatančne roke za nastavljanje orodja HPMA, HPPA in HPRA
  • Animacije, ki jim lahko enostavno sledite, in navodila po korakih
  • Vključuje nastavitev roke in glave RP3, vzdrževanje in odpravljanje napak

Ikona App store Ikona Google play
Na voljo tudi na Kitajskem pri ponudnikih Tencent in Huawei.

Aplikacije za CNC-krmilnike obdelovalnih strojev

Proizvodnja se hitro razvija in krmilniki za obdelovalne stroje na osnovi operacijskega sistema Microsoft® Windows® so danes nekaj vsakdanjega.

Krmilniki z zaslonom na dotik so idealna platforma za razvoj aplikacij za obdelovalne stroje, ki podpirajo funkcionalnost merilnih sistemov za omenjene stroje.

Set_and_Inspect_logo

Set and Inspect

Set and Inspect je preprosta in intuitivna merilna aplikacija za stroje, namenjena tistim uporabnikom, ki potrebujejo preprosto merilno rešitev. Vgrajena pomoč omogoča preprosto ustvarjanje merilnih rutin, bodisi za ročno izvajanje, posamezne cikle ali popolnoma avtomatizirane merilne programe.

Lastnosti in koristi:

  • Zahteva minimalno usposabljanje in produktno dokumentacijo
  • Samodejna priprava strojne kode
  • Podpora pri ciklih za nastavljanje delov, kontrolo in nastavljanje orodja
Logotip aplikacije Reporter

Reporter

Reporter je pomožna aplikacija za hiter in preprost ogled merilnih podatkov komponente. Omogoča prikaz rezultatov meritev, opravljenih s programi Set and Inspect in z merilnimi rutinami Inspection Plus.

Lastnosti in koristi:

  • Hiter ogled merilnih podatkov o ustreznosti/neustreznosti izdelka na stroju
  • Prikaz trenda meritev za vsak merjenec
  • Možnost ogleda rezultatov v živo med merjenjem izdelka

Uporabniki CNC-krmilnikov z operacijskim sistemom Windows lahko namestijo Set and Inspect in Reporter na tablico z Windowsi in jo povežejo s CNC-krmilnikom prek povezave Ethernet. Izvedite, kako!

Set and Inspect prinaša izboljšave v proizvodni proces

Izvedite, kako so kupci z našimi aplikacijami za obdelovalne stroje poenostavili svoje proizvodne procese.

Pri snovanju novega krmilnika Hartrol Plus je bila v ospredju preprosta uporaba naših strojev. Set and Inspect je idealen pomočnik, saj lahko operaterji z njegovim grafičnim uporabniškim vmesnikom zlahka programirajo merilne rutine obdelovalnega stroja.

Hartford (Tajvan)

Android in Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc.
Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirani v ZDA in v drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in v drugih državah.