Preskoči navigacijo

Profesionalen pristop za zmanjšanje tveganja

Pri Renishawu verjamemo, da imajo uporabniki storitve naknadne vgradnje za KMS pravico, da pri nadgradnji svojih KMS pričakujejo enako raven strokovnosti in kakovosti, kot bi je bili deležni pri nakupu novega KMS. Naša storitev naknadne vgradnje je bila zasnovana prav s tem namenom.

Garancija zmogljivosti

XL-80 in operater Prvi korak je natančen posnetek stanja stroja, v katerem se ovrednotijo vse mehanske in električne komponente koordinatnega merilnega stroja. Renishaw se lahko na osnovi posnetka stanja in svojih bogatih izkušenj z vsemi znamkami KMS zaveže k določeni ravni zmogljivosti sistema. Še preden boste kar koli naročili, boste torej vedeli, kaj lahko pričakujete od nadgrajenega KMS.

Instalacija "plug and play"

Ožičenje krmilnika KMS Renishaw je zbral bogato zbirko znanja o instalacijah KMS, zato lahko za večino modelov koordinatnih merilnih strojev ponudi rešitev "plug and play" s svojim univerzalnim krmilnikom UCC.  Serija vmesniških plošč za razširjene znamke KMS omogoča priklop obstoječega povezovalnega kabla neposredno v omarico krmilnika UCC, s čimer se prihranijo ure prevezovanja ožičenja na lokaciji.

Certificirano umerjanje

Zaslonski posnetek umerjanja stroja UCCAssist Renishaw ima certifikat akreditacijskega organa Združenega kraljestva UKAS po standardu ISO 17025, ki zagotavlja natančnost nadgrajenega stroja. Vsak nadgrajeni stroj je opremljen s certifikatom o umerjanju UKAS po ISO 10360-2.

Akreditacija UKAS

Izkoristite skriti potencial vaših koordinatnih merilnih strojev

V tej beli knjigi so predstavljene priložnosti za izboljšanje sposobnosti in zmogljivosti obstoječih koordinatnih merilnih strojev z naknadno vgradnjo najsodobnejše programske opreme, krmilnikov in merilnih glav.

  • White paper:  Unlock the hidden potential of your CMMs

    Advances in sensors, metrology software and controller technology now offer the opportunity to transform existing CMMs, providing greater accuracy, faster measurement, more automation and new capabilities, whilst taking full advantage of CAD-driven programming.

Na voljo pri Renishawu in pri naših certificiranih strokovnjakih za naknadno vgradnjo

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.

Informacije o izdelkih