Preskoči navigacijo

Naknadna prigradnja na KMS za hitrejše meritve

Uporabniki koordinatnih merilnih strojev vseh znamk so zdaj dobili priložnost, da nadgradijo svoje zmogljivosti merjenja z inovativnimi merilnimi sistemi Renishaw.

Hitrost in zmogljivost – vdahnite starim KMS novo življenje

Zaradi nedavnega napredka na področju meritev, kot je npr. inovativna petosna merilna tehnologija iz Renishawa, je nadgradnja obstoječih strojev bolj privlačna kot kdaj koli prej.

Renishaw zagotavlja celovito storitev naknadne prigradnje na KMS, ki prinaša povečano produktivnost, skrajšanje časa za kontrolo in večjo stopnjo avtomatizacije merilnih nalog.

Celotna rešitev od enega ponudnika – sistem dobavi in podpira Renishaw.

Rešitve naknadne vgradnje iz Renishawa dajejo uporabnikom koordinatnih merilnih strojev vseh znamk dostop do najsodobnejše tehnologije ter zanesljivega globalnega servisa in podpore neposredno od proizvajalca.

Rešitve naknadne vgradnje bazirajo na seriji UCC krmilnikov za KMS in na merilni programski opremi MODUS. Renishaw je v kombinaciji z neprekosljivo ponudbo merilnih glav s proženjem na dotik, merilnih glav za skeniranje in sistemov za petosno merjenje, z globalno podporo in umerjanjem strojev z akreditacijo UKAS zbral vse elemente kompletne rešitve za naknadno vgradnjo v KMS.

Uporabniki MeasureMax-a*

MMclient je programski izdelek, ki omogoča izvajanje obstoječih programov MeasureMax na koordinatnih merilnih strojih s krmilnikom Renishaw UCC.

* MeasureMax je registrirana blagovna znamka družbe Hexagon Metrology Inc.

Izkoristite skriti potencial vaših koordinatnih merilnih strojev

V tej beli knjigi so predstavljene priložnosti za izboljšanje sposobnosti in zmogljivosti obstoječih koordinatnih merilnih strojev z naknadno vgradnjo najsodobnejše programske opreme, krmilnikov in merilnih glav.

  • White paper:  Unlock the hidden potential of your CMMs

    Advances in sensors, metrology software and controller technology now offer the opportunity to transform existing CMMs, providing greater accuracy, faster measurement, more automation and new capabilities, whilst taking full advantage of CAD-driven programming.

Na voljo pri Renishawu in pri naših certificiranih strokovnjakih za naknadno vgradnjo

Podaljšana garancija

Bodite brez skrbi – v treh mesecih po nakupu lahko pridobite triletno garancijo za vaš novi izdelek za KMS. Obrnite se na svojega dobavitelja.

Informacije o izdelkih