Preskoči navigacijo

Programska oprema za modeliranje 3D-vpenjal

Renishaw FixtureBuilder je programska oprema za modeliranje in konfiguracijo 3D-vpenjal. Funkcija ‘Build it’ omogoča pripravo delovnih navodil ter podpira programiranje brez povezave za KMS, merilni sistem Equator™ in sisteme strojnega vida.

Predstavljamo FixtureBuilder 8.1

Naša nova programska storitev za 3D-modeliranje v obliki 12-mesečnega naročniškega razmerja s samodejnim podaljševanjem vam ponuja nove funkcije.

Prenos in aktivacija programske opreme FixtureBuilder

Zakaj uporabljati programsko opremo Renishaw FixtureBuilder?

Renishawov FixtureBuilder je do uporabnika prijazna programska oprema za pripravo vpenjal, ki jo je mogoče integrirati s programsko opremo za kontrolo. Uporabniki lahko ustvarijo virtualne konfiguracije vpenjal še preden gredo obdelovanci v proizvodnjo. Funkcija ‘Built it’ poleg tega pripravi preprosta delovna navodila, s katerimi lahko kdorkoli ponovno sestavi vpenjala za zanesljivo in ponovljivo vpenjanje. Uporabniki imajo pri snovanju in dokumentiranju modularnih konfiguracij vpenjal dostop do celotnega kataloga vpenjalnih komponent za merilno tehniko Renishaw.

V programsko opremo FixtureBuilder je mogoče uvoziti CAD-model kontroliranega izdelka, okrog katerega se nato zgradijo vpenjala. Celotna konfiguracija, vključno s kontroliranim izdelkom, se nato lahko izvozi v softversko rešitev za programiranje kontrole. FixtureBuilder podpira večino formatov CAD, vključno s formati IGES, SAT in STEP.

FixtureBuilder ponuja uporabnikom široko paleto koristi, ki izhajajo iz bogatega znanja in izkušenj družbe Renishaw z najboljšimi merilnotehničnimi praksami in kontrolo obdelovancev.

Nova naročniška storitev

Kupci lahko zdaj ob nakupu izdelkov oz. kompletov merilnih vpenjal izkoristijo brezplačno 12-mesečno naročnino za to visokodostopno programsko opremo za načrtovanje vpenjal. Za več informacij se obrnite na lokalno zastopništvo za Renishaw.

Z našimi modularnimi vpenjali in vpenjali po meri lahko izboljšate produktivnost, ponovljivost in natančnost svojega procesa kontrole s hitrimi in ponovljivimi konfiguracijami vpenjal. Vpenjala Renishaw so popolna rešitev za vaše potrebe na področju vpenjanja.

Usposabljanje in podpora

Če potrebujete pomoč pri aktiviranju naročnine, obiščite našo stran Usposabljanje in podpora. Tam so na voljo naši videoposnetki za usposabljanje, med drugim tudi vodič po korakih, ki ga je pripravil naš strokovnjak za vpenjala. Videoposnetki za usposabljanje predstavljajo glavne in enostavne funkcije programske opreme FixtureBuilder ter optimalno uporabo programske opreme za 3D-modeliranje.

Usposabljanje in podpora

Družina izdelkov FixtureBuilder

Naša programska oprema za 3D-modeliranje je do uporabnika prijazna rešitev za pripravo vpenjal, ki se integrira s programsko opremo za kontrolo za ustvarjanje konfiguracij vpenjal še preden gredo obdelovanci v proizvodnjo. Oglejte si našo družino izdelkov za 3D-modeliranje, naročniška razmerja, trajne licence in drugo.

Družina izdelkov FixtureBuilder

Oglejte si video FixtureBuilder in se seznanite z našo programsko opremo.

Enostavna uporaba

Pregledne in dobro organizirane knjižnice
Vse standardne osnovne plošče in vpenjalne komponente so prikladno organizirane v kataloge na zavihkih, združene pa so po kategorijah komponent in po velikosti navojev.


Pametna funkcionalnost ‘povleci in spusti’
Komponente preprosto povlecite in spustite na ploščo ali na drugo komponento. Tehnologija SmartSnap®* poskrbi za samodejno poravnavo ter obenem prikazuje koordinate X, Y in Z uporabljene luknje.


Najhitrejši način za rokovanje z deli
Funkcija TriBall®* omogoča uporabnikom programske opreme FixtureBuilder neodvisno premikanje delov v 3D-delovnem prostoru.


Preprosta uporaba omejevalnega mehanizma
Uporabniku prijazne funkcije omejevanja omogočajo točno pozicioniranje kontroliranega izdelka v vpenjalih. Na voljo je več načinov omejevanja: s poravnavo, prileganjem, koncentrično, tangentno itd.

*SmartSnap® in TriBall® sta registrirani blagovni znamki družbe IronCAD.

Fleksibilnost

Združljivost s 3D CAD
FixtureBuilder omogoča uvoz in izvoz najpogostejših 3D-datotek CAD (Parasolid, Step, ACIS, STL, IGES itd.).


Izpolnite standarde kakovosti
Izboljšajte skladnost s standardi kakovosti. Funkcija 'Build it' je ena glavnih koristi za vse uporabnike programske opreme FixtureBuilder. Funkcija pripravi kompletno kosovnico in navodila za sestavo vsake konfiguracije vpenjal ter zagotavlja popolno funkcionalnost in združljivost z vodilnimi programi za kontrolo.


Knjižnice po meri
Uporabniki lahko ustvarijo konfiguracije vpenjal in plošče po meri ter jih shranijo v uporabniške knjižnice za poznejšo uporabo.


Podpora za vodila QuickLoad
Načrtujte vpenjala za kontrolo delov na več ploščah, pritrjenih na sistem hitrih, enostavnih in ponovljivih vodil QuickLoad.


Prenos programske opreme FixtureBuilder

FixtureBuilder 8.1
FixtureBuilder 8.1 vpenjala za KMS
FixtureBuilder 8.1 vpenjala

Dodatni viri

Povežite se z našimi komercialisti

Stopite v stik z lokalnim zastopništvom za več informacij in za pogovor s strokovnjakom.