Preskoči navigacijo

Dodatna oprema

Renishaw nudi celovit izbor posebej prilagojene dodatne opreme, ki dopolnjuje in poveča zmogljivosti naprednih sistemov dodajalne izdelave Renishaw.

Tehnologija TEMPUS™: Skrajšajte čas gradnje do 50 % brez kompromisov pri kakovosti delov.

Tehnologija TEMPUS je nov algoritem za skeniranje, namenjen seriji sistemov za dodajalno izdelavo s kovinami RenAM 500, prinaša pa znatno povečanje produktivnosti dodajalne izdelave – v nekaterih primerih tudi do 100 %. Kakovost izdelkov pri tem ostane nespremenjena.

Uporabniki sistemov Renishaw AM užijejo koristi prihranka časa in denarja zahvaljujoč krajšemu času gradnje, stroški na izdelek pa so posledično nižji.

Kliknite tukaj za več informacij.

Verifikacija optičnega sistema (OSV) za serijo sistemov dodajalne izdelave RenAM 500

Verifikacija optičnega sistema (OSV) omogoča pametno in enostavno uvedbo kontrole v vaš proces dodajalne izdelave – v času in s pogostostjo, ki vam ustrezata.

OSV vključuje do uporabnika prijazne teste za preverjanje in umerjanje izostritve, moči in polja skeniranja laserskega sistema, ki jih lahko uporabniki naše serije RenAM 500 opravijo sami na svojih strojih.

Kliknite tukaj za več informacij.

Zmanjšan delovni volumen (RBV) za sisteme dodajalne izdelave Renishaw

Dodatek za zmanjšanje delovnega volumna RBV je zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno vstaviti v delovni prostor sistema dodajalne izdelave Renishaw. Vgradnjo in odstranitev dodatka lahko preprosto opravi sam uporabnik.

RBV omogoča
hitre preizkuse v realnem času in izbiro parametrov za pospešitev razvojnih
iteracij.

Za več informacij si prenesite podatkovni list spodaj ali pa se obrnite na nas.

Dobava dodatne opreme

Za kompletno ponudbo dodatne opreme, ki je namenjena vsakodnevnemu delu z vašimi sistemi dodajalne izdelave, se obrnite na lokalno zastopništvo za Renishaw.

Renishaw razpolaga z globalno prodajno in podporno mrežo.

Prenos